Osallistuin Peikkotytön järjestämään ystävänpäivävaihtoon! Tässä hieman vaihdon satoa kuvina! Kiitos Peikkotytölle vaihdon järjestämisestä!

Atc-ystävänpäivävaihto: Sain paketin Liisax:ltä ja se oli aivan ihana!! Oletan, että tuo kännykkäkoru on itse tehty ja se sopi täydellisesti puhelimeeni!(puhelimeni on vaaleanpunainen) Molemmat atc-kortit olivat ihania, mutta erityisesti tuo vaaleansininen on lähellä sydäntäni! Kiitos Liisalle vaihdosta.

Ja sitten vielä vaihto ilman atc-kortteja jossa postia minulle lähetteli Taika! Mistähän Taika arvasi että kerään magneetteja ;) Ihana paketti oli tämäkin! Kiitos Taikalle vaihdosta!

Muita kuulumisia:

Ostettiin pinnasänky vauvalle ja hieman muitakin tarvikkeita. Innostuin myös alennusmyynnistä tiimarissa niin, että matkaan tarttui iso kasa uusia askartelutarvikkeita! En vain malttanut olla hamstraamatta kun tarroja sekä papereita ym oli todella halvalla! Mieskin jo kysyi että mihin mahdat nuo kaikki oikein käyttää? :D Vierailin myös ikeassa kun on tämä kodin sisustus käynnissä ja voi mahdoton miten paljon kaikkea ihanaa siellä olisi ollut!! Olen myös miettinyt pieniä askarteluprojekteja jolla saisi sisutukseen ilmettä, mutta en ole niistä saanut vielä mitään käytännöntoteukseen. Digikuvien teettäminen olisi seuraavaksi operaationa niin saisi hieman kehyksiin kuvia rakkaimmista!  Mahakin kasvaa ja olo alkaa olla aina välillä tukala! Tässä lopuksi kuva vielä nykytilanteesta. Viikkoja siis 31!