Osallistuin Funchalin vintage-aiheiseen decoon. Deco saapui minulle viime viikolla ja tällä viikolla pistin itse decoa eteenpäin. Deco oli minulle ensimmäinen jota kokeilin. Decosta löytyi oikein mieleinen aukeama minulle, jonka sitten koristelin. Lopputulokseen olen ihan tyytyväinen. Tässä kuv a ennen ja jälkeen.

 

Lisäksi osallituin peikkotytön blogissa olleeseen, anna hyvän kiertää haasteeseen, jonka löydät minunkin blogistani. Peikkotytöltä sain ihanan paketin joka sisälsi pienen home sweet home taulun. Taulu löysi paikkansa makuuhuoneestamme, ja sopii sinne erinomaisesti. Kiitos peikkotytölle kauniista ja mieluisasta lahjasta :) Tässä vielä kuva taulusta.

--------

Oma olo on entistä tukalampi ja vaikka yhdessä koossa täällä vielä ollaankin, alkavat päivät kyllä tuntua aika raskailta ja pitkiltä. Suurin osa ajasta menee ihan lepäillessä ja vaikka mieleni tekisikin kovasti osallistua vielä vaihtoihin en uskalla. Tanjan blogista löytyvään yllätysvaihtoon osallistuin jo aikoja sitten ja kirje onkin vain osoitetta vailla valmiina :) Tarvittaessa voi sitten laittaa miehen postittamaan sen eteenpäin. Älkää siis ihmetelkö jos hiljenen täältä hetkeksi jos vaikka yllätyslähtö tulee.