Noniin, nyt olis vihdoin kaikki valmista ja tässä nyt vähän kuva-kavalkadia :)

 

Nämä materiaalit tulivat kotilaiskalta :)

Kaikista vaikein tässä oli mulle käyttää tuota kuvaa jossa vauva ja nainen, se päätyikin sitten ihan pienen reunan verran tuonne. :) Tässä siis valmis tuotos:

 

Orvokin materiaalit:

 

Ja valmis tuotos :) Tosi kivoja nuo valmiit atc-pohjat, en ole tuollaisia ennen nähnytkään, mutta oli tosi kätevä käyttää! Tuo perhonen oli aivan ihana!

Esterin materiaalit:

Ja tuotos: Suosikki oli kyllä tuo ruotsalainen sanomalehti!!!

Ja lopuksi Minkkiksen materiaalit:(pahoittelen että kuva väärinpäin)

 

Ja valmis tuotos:

 

Kaikki materiaalit olivat aivan ihania ja vaikka alkuun tietyt värit ja materiaalit tuntui tooosi haastavilta ja että eihän tästä saa mitään aikaiseksi, niin kyllä se innostus sieltä sitten nousi :) On ollut myös tosi kiva selata mitä muut ovat samanlaisista matskuista saaneet aikaan, tykkäsin tästä haasteesta tosi paljon! Kortteihin sai lisätä jonkin elementin, mutta minä en lisännyt mihinkään mitään. Oli mukavampi sommitella vain noista saapuneista, se lisäsi haastetta! Kiitos kaikille ja erityisesti Peikkotytölle joka vaihdon järjesti!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oma vointi on hieman heikko. Kaamea flunssa iski ja näin viikon jälkeenkään se ei ole oikein hellittänyt. Raskauskin alkaa jo pikkuhiljaa tuntumaan melko tukalalta! Mutta se taitaa kuulua taudinkuvaan :)